Το αγαπημένο γλυκό όλων πιο λαχταριστό από ποτέ!

Γιατί σε αυτή τη μικρή γλυκιά γωνιά επί της Παλαιών Πατρών το προφιτερόλ γίνεται à la minute!

Το αφράτο choux ημέρας γεμίζει εκείνη τη στιγμή με φρέσκια crème patissiere (µε φρέσκο γάλα και βανίλια Μαδαγασκάρης) ή παγωτό, μπαίνει από πάνω επικάλυψη από ηδονική πλούσια  ρευστή σοκολάτα, (σοκολάτες bitter, γάλακτος, λευκή, καραµέλα, πραλίνα φουντουκιού και ζεστή), αλλά και το topping της επιλογής μας ανάμεσα σε ξηρούς καρπούς, µπισκότο, γλυκό του κουταλιού, φρέσκα φρούτα µέχρι και… κόκκινο πιπέρι!

Αυτή η δυνατότητα του να φτιάξουμε το προφιτερόλ της αρεσκείας μας είναι άλλωστε και η επιτυχία πίσω από το Choureal, το οποίο εδώ και 3 χρόνια προσελκύει τους απανταχού λάτρεις του συγκεκριμένου γλυκού!

Πίσω από την καινοτόμα αυτή ιδέα ο Μάιλς Αναστάσιος Σκλήρης, ο οποίος, αποφάσισε να φτιάξει ένα μαγαζί που να εξειδικεύεται στο αγαπημένο του γλυκό, έτσι ώστε να προσφέρει ένα φρέσκο προϊόν με άριστες πρώτες ύλες (η σοκολάτα είναι αποκλειστικά Valrhona και το παγωτό χειροποίητο δικό τους) τη στιγμή της παραγγελίας!

Εγώ το μόνο που είχα να κάνω είναι να επιλέξω το μέγεθος (ατοµικό, μεσαίο ή κιλού) και να αφεθώ σε αυτή τη λαχταριστή απόλαυση!

Τip

•Δοκιμάστε εξαιρετικά εκλέρ (σε διάφορες γεύσεις), ατοµικά choux και φυσικά τη paris brest (ζύµη choux σε σχήµα κουλουριού που γεµίζεται µε κρέµα patissiere ή σοκολάτα)!

Choureal

📸📝 Τίτη Βελοπούλου (#idiscover.gr)