Εκτός από τα εξαιρετικά ξενοδοχεία της Νάξου που ανεβάζουν κάθε χρόνο τον πήχη ψηλά, όλο και περισσότερες βίλες βρίσκονται πλέον στη διάθεσή των απανταχού εραστών του luxury living.

Μια από αυτές άνοιξε μέσα Ιουλίου στον Άγιο Προκόπιο, λίγα μέτρα μόλις από την πιο δημοφιλή παραλία της Νάξου, αλλά ταυτόχρονα σε μια ήσυχη περιοχή άγριας φυσικής ομορφιάς!
Οι οικοδεσπότες Νίκος και Κατερίνα δύο νέα παιδιά, Ναξιώτες στην καταγωγή, έβαλαν όλη την αγάπη και το μεράκι τους και το αποτέλεσμα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις πολυτελείς βίλες της γειτονικής Μυκόνου!
Το κτήμα που είχε το αμπέλι του ο παππού της Κατερίνας έδωσε τη θέση του -κράτησαν βέβαια ένα τμήμα- σε δύο διώροφες βίλες κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής!
Mε ιδιωτική πισίνα η καθεμία, άνετα δωμάτια και μοντέρνα μπάνια μπορούν να φιλοξενήσουν 2-6 άτομα.
Με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια και με παροχές πολυτελούς ξενοδοχείου οι βίλες διακρίνονται για το γούστο, τη λειτουργικότητα και την ιδιωτικότητα που προσφέρουν!
Έκπληξη αποτελεί η open air εξωτερική κουζίνα με τους άνετους καναπέδες που είμαι σίγουρη πως θα αναδειχθεί στο αγαπημένο σημείο των επισκεπτών.

Η open air κουζίνα

Με θέα στην πισίνα και στο κτήμα αυτή η γωνιά της βίλας είναι το ιδανικό μέρος για all day relax!

Η τιμή ξεκινάει από €500

Naxos Boutique Luxury Villa