Όσο απολάμβανα την απόλυτη χαλάρωση στο ονειρεμένο beach house μου “On the Rocks” στο Νημποριό της Σύμης, στο Limani Life έμπαιναν οι τελευταίες διακοσμητικές πινελιές…

Δεν έχασα, λοιπόν, την ευκαιρία για ένα first review σε αυτή την ολοκαίνουρια πρόταση διαμονής, μέλος του Select Symi!
Μετά το εκπληκτικό Old Markets, το Emporio Symi, το On the Rocks κ.ο.κ σειρά είχε αυτή η υπέροχη «city» style σύγχρονη πρόταση διαμονής που άνοιξε τις πόρτες της να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες στις αρχές Αυγούστου!
Ακριβώς πάνω στην promenade του λιμανιού, εκεί που αράζουν τα ιστιοπλοϊκά, ένα παλιό αρχοντικό έδωσε τη θέση του σε 6 άνετα, minimal αισθητικής δωμάτια σε παλ χρώματα, ναυτικές πινελιές και στυλ απόλυτα ταιριαστό με το νησί! Όλα, μάλιστα, με εξαιρετική θέα!
Σε νεανικό ύφος και με ανεξάρτητη είσοδο (με κωδικό στα πρότυπα του airbnb) προσφέρουν προνομιακό location, άνετη διαμονή και σύγχρονες παροχές!
Με μια πρώτη ματιά το Limani Life είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να είναι μέσα στα πράγματα και δεν θέλουν να απαρνηθούν τη ζωή… στο λιμάνι ούτε λεπτό!
Όσο για τη θέα από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες,  ο λόφος, χτισμένος με τα χρωματιστά σπιτάκια της Σύμης, ζωντανή καρτ ποστάλ!

Τip: Πρωινό μπορείτε να απολαύσετε στο καφενείο ακριβώς από κάτω!

Τιμή: €49-249 (Όπως με ενημέρωσε ο Andrew, θα παραμείνει ανοιχτό όλο το χρόνο! )